В МОЇМ СЕРЦІ – УКРАЇНА
 
Я люблю свою країну –
Рідну нашу Україну!
За садки квітучі,
За барвіночок пахучий,
За луки, поля, діброву,
За її співучу мову.
Чи то сонце в небі сяє,
Чи дощі ідуть ласкаві,
Сніг упав на землю білий,
Чи дерева стоять сірі –
Це усе Вкраїна мила,
Тут живе моя родина.
Рідна земле! Ти єдина
В моїм серці, Україно!
  

Наталія Мартинюк, с. Турка Івано-Франківської області

 

Перейти на головну сторiнку→ Пальчики оближеш


Дитячі малюнки

МУХОМОРИ НА ГАЛЯВИНЦІ


Осіння пора, як жодна інша, підходить для збирання грибів. Але стережися: гарненькі одноніжки бувають оманливими. Тому краще власноруч приготуй смачних мухоморчиків.
Для неймовірно привабливої страви візьми: 5 яєць, 5 маленьких помідорів, півбанки улюбленої консервованої риби в олії, 2 ст. л. майонезу, листя салату та 2-3 гілочки кропу.
Яйця відвари в підсоленій воді 8-10 хвилин. Тим часом помідори та зелень ретельно промий. Яйця почисти та розріж навпіл упоперек. Консервовану рибу розітри з жовтками, додай майонез і поперчи. Утвореною сумішшю заповни білки та з’єднай частинки. На тарілку, прикрашену листям салату, виклади яйця, накрий їх половинками помідорів. Для того, щоб наші грибочки здавалися мухоморами, на шапочки нанеси цяточки майонезу та притруси подрібненим кропом.
Запрошуй друзів, і насолоджуйтеся неймовірним смаком!
 
 
Упоперек – по ширині.
 





прокат костюмів